www.Grano Koffie.nl  
Smaakvolle vers gebrande koffiebonen. 

Algemene Voorwaarden       Privacy uitleg
Waarom zijn onze bonen goed voor uw machine?


Granokoffie.nl is te vinden op www.trustpilot.nl de website voor beoordelingen van klanten.

Wij krijgen veel nieuwe klanten vooral van tevreden klanten! Bent u tevreden over onze dienstverlening en onze koffiebonen? Vertel het dan door en/of schrijf een beoordeling.

En zo kunnen we iedereen kennis laten maken met onze koffiebonen

Want goede koffiebonen zijn helemaal niet duur! bekijk onze aanbiedingen.


Koffie Weetjes:


#  Wist u dat wij Nederlanders gemiddeld 4 koppen koffie drinken per dag? 

#  Hanteren we 143 kopjes uit 1 kilo gebrande koffiebonen dan drinkt 1 volwassenen plus minus          10 kilo bonen per jaar.

#  Het RIVM ( Bilthoven Utrecht ) heeft dit onderzocht maar geeft aan dat 3 koppen koffie per dag        beter is. Er wordt zelfs vermeld dat de kans op ineens overlijden met 18% verminderd

#  verminderd het risico op altzheimer.

#  20% minder kans op dyabetes type 2 bij 4 kopjes per dag

#  maakt je wakker

#  verbetert je concentratievermogen

#  helpt tegen hoofdpijn

#  maakt je slimmer

#  bevat een grote bron van antioxidanten

#  verbetert de cholestrol

#  vermindert ontstekingen

#  Koffie bevat weinig calorieën (zwarte koffie)

#  verhoogt je stofwisseling en verbrandt meer vet

#  verminderd spierpijn bv na het sporten

#  verlaagt het risico op darmkanker

#  verbeterd je immuunsysteem


Waarom zijn wij Fan geworden van een Jura koffieautomaat:

Ze zijn wat duurder in aanschaf maar dat haal je eruit.

Hieronder uitleg:

Heerlijke koffie met één druk op de knop

Dat kan met de koffieautomaten van Jura, die voor iedereen eenvoudig in gebruik zijn.  Jura maakt gebruik van de nieuwste technologieën. Espresso wordt niet meer gezet door een straal warm water met hoge druk door koffie te persen. Nee, Jura maakt gebruik van het pulse exctraction proces, waarbij dit in pulserende bewegingen gebeurt. Hierdoor komt er meer smaak vrij en dat proef je terug in je koffie! 

Jura investeert veel tijd en geld in innoverende technieken waardoor de koffie steeds lekkerder wordt. Denk bijvoorbeeld speciaal ook aan het Intelligent Pre Brew Aroma System, waarbij de koffiebonen voordat de extractie plaatsvindt alvast even geweld wordt. Ook dit proces komt ten goede voor de smaakontwikkeling van de koffie. En als de zetbeurt is afgelopen wordt de hele zetgroep leeggezogen met de Vacuüm Clean technologie, zodat de machine altijd schoon en droog blijft.

Eenvoudig te gebruiken zoals gezegd zet je met een Jura koffiebonen automaat thuis of op de zaak altijd met één druk op de knop koffie. De verschillende machines hebben natuurlijk allemaal verschillende methoden rondom het display en het gebruik, maar voor alle koffieapparaten geldt dat ze eenvoudig in gebruik zijn. Veel van de automaten hebben een groot display waarop je de diverse koffiedranken kunt zien. Vervolgens ga je met de draaiknop, knoppen of het touchscreen naar het juiste drankje.  Voor de apparaten waarbij het mogelijk is om koffie met melk te zetten is de bediening ook zeer eenvoudig. Er zijn enkele goedkopere apparaten waarbij je zelf de melktoevoer moet openen en sluiten, maar bij de meeste automaten gaat dit automatisch. De Jura Koffie automaten hebben geen melkreservoir, maar dat is niet iets wat je wilt, want de melk zal te warm worden en niet meer goed zijn. 

Gelukkig biedt Jura talloze opties om een extern melkreservoir te creëren, die je rechtstreeks aansluit op de melkslang. Heerlijke vers gebrande koffiebonen voor thuis. Veel mensen zijn bang dat een Jura koffiemachine veel onderhoud vereist, maar dit valt alles mee. Je wilt natuurlijk wel dat zo’n mooie automaat lang meegaat, maar de onderhoudsprogramma’s gaan grotendeels automatisch. Zo geven de machines zelf aan wanneer het tijd is om een bepaald programma te doorlopen. Vervolgens hoef je alleen het juiste middel in het apparaat te doen en de rest gaan vanzelf! Zo blijft de machine lang schoon en als nieuw. 

Zwitserse betrouwbaarheid: Jura koffiemachines worden geproduceerd in een Zwitserse fabriek. Denk hierbij ook aan de Zwitserse zakmessen en horloges, oersterke materialen.

Hier wordt gewerkt met hoogwaardige materialen. Omdat de machine altijd zelf de nodige onderhoudsprogramma’s aanvraagt zal de machine voor langere tijd betrouwbaar werken.    Lange levensduur: Het lijkt misschien vervelend dat het apparaat steeds om onderhoudsprogramma’s vraagt, maar uiteindelijk zorgt dit ervoor dat je jarenlang van je machine kunt genieten. Waar een goedkopere machine misschien na een paar jaar aan vervanging toe is, kan een Jura wat langer meegaan. 

Wil je meer informatie over Jura ga dan naar https://nl.jura.com/nl

Waarom zijn onze vers gebrande koffiebonen speciaal zo goed voor Jura en andere duurdere koffieautomaten.

Onze koffiebonen zijn dus niet vettig of transpirerend. Waardoor de aanslag in de machine minimaal blijft. Uiteraard geldt dit ook voor andere koffiebonen machines. Het vettige van een koffieboon is funest voor je interne systeem van de automaat, blijft plakken en koekt aan.

Je verlengt de levensduur en slijtage aan je koffieautomaat. 

Wij willen natuurlijk andere koffie automaten leveranciers zoals Siemens of WMF niet tegen het zere been aan schoppen, deze zijn natuurlijk ook super kwalitatief en hiermee zet je ook heerlijke koffie voor thuis of op de zaak. Voor meer informatie over deze merken klik op de naam om naar hun website te gaan.


andere interessante websites:

www.mijnzooi.nl

www.eigenpage.nl

www.tipjes.nl

https://www.calculator-vat.uk

http://koffie.uwpagina.nl

http://koffie.allepaginas.nl

www.startpagina.nl

www.koffie.eigenoverzicht.nl

http://koffie.startkoers.nl

http://koffie.startbrug.nl

https://koffie.boogolinks.nl/

https://koffie.onzestart.nl/

https://koffie.startje.com/

http://koffie.startguide.nl

https://koffie.m4n.nl

https://koffie.linkexplorer.nl/

https://blog.startje.be/

https://koffie.startbewijs.com/ 
E-mailen
Bellen
Map
Info