www.Grano Koffie.nl  
Smaakvolle vers gebrande koffiebonen. 

HET GEHEIM VAN DE JUISTE SMAKEN BEHOUDEN! 

 Algemene VoorwaardenPrivacy uitleg
U kent het vast wel. Uw koffie heeft een mindere crema-laag, de hoeveelheid is ineens minder in uw kopje of de temperatuur is veranderd. Andere koffiebonen? Uw apparaat wordt slechter?

NEE, dit is de oorzaak van Kalk! 


Welke mogelijkheden zijn er nu:

Ontkalking met Melkzuur, Citroenzuur, Azijn of speciale ontkalking middelen voor Vol en Half automaten. Iedereen moet 1 x per maand/ 2 maanden een ontkalkingsprogramma uitvoeren op hun machine. Het makkelijkste reinigen is met een vloeibaar middel,  toevoegen aan het water. Dit gedaan maar er veranderd aan de smaak of cremalaag weinig tot niks, wellicht zelfs een nasmaak van het schoonmaken. Durgol Swiss Espresso heeft dit niet!

Gebruik alleen middelen die echt voor de machine goed zijn! Dus GEEN!! Azijn, Melkzuur en of Citroenzuur

Elke producent zegt dat hij de beste ontkalker heeft. Maar uit alle testen komt er maar 1 naar boven als de allerbeste. DURGOL SWISS ESPRESSO


 

Om het koffie apparaat op een veilige manier te ontkalken, moeten dus huishoudelijke middelen zoals citroenzuur of azijn als ontkalkingsmiddel worden vermeden, omdat ze minder efficiënt zijn en kalkaanslag meestal niet volledig kunnen verwijderen. Producten die citroenzuur bevatten kunnen onoplosbare bezinksel /aanslag vormen, die vroeg of laat leiden tot problemen met de ontkalkte apparaten.  Producten die azijnzuur bevatten, lossen ook siliconen /rubbers op, zoals pakkingen, zodat ze bros worden en daardoor een lekkage kan ontstaan.  En niet onbelangrijk, ze laten beiden ook een onaangename smaak achter.

www.granokoffie.nl heeft een samenwerking gesloten met de nummer 1 in ontkalken DURGOL

prijzen op internet variëren van 500 ml ( 4 x ontkalken ) tussen de 11,50 en 17,99 exclusief verzenden.

Bij ons meegeleverd voor 12,75 inclusief btw en verzenden. 

Het nummer 1 product voor een scherpe prijs!


Op Youtube staat een film met een test in de verschillende producten.

Klik hieronder op de link voor meer informatie.

https://www.youtube.com/watch?v=qpK653p0YJ8

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info